Det er blevet nemmere og sjovere at køre bil med English Driving School.

by Taylor

Køreskoler i København, Hvidore, Van Rose og Fredericksburg tilbyder omfattende uddannelse for dem, der ønsker at få kørekort. Køreskolen har eksisteret i flere år og har etableret sig som leverandør af kvalitets-køruddannelse for elever på alle niveauer. Køreskolen uddanner begyndere til avancerede elever og har uddannet 15.000 elever.

Køreskolen tilbyder kørekort til mc, en ny app, der gør det muligt at køre 100% digitalt. Man kan tilpasse sit læringsprogram til at bruge alle sider. De tilbyder et fleksibelt teoriprogram i klasseværelset, hvor nye kurser starter hver mandag eller onsdag.

Køreskoler tilbyder en række forskellige kurser, der primært er skræddersyet til elever med forskellig køreerfaring. For dem, der aldrig har kørt bil, tilbyder køreskoler introduktionskurser, der dækker det grundlæggende i kørsel, såsom styring, bremsning, acceleration og navigering i trafikken. Dette kursus er perfekt for dem uden erfaring bag rattet, som ønsker at opbygge et solidt fundament af viden og færdigheder, inden de tager Kørekort Hvidovre.

Her er en kort redegørelse for deres forskellige pakker og kurser:

Lovpligtig plejepakke:

Denne pakke koster 11.999 kr. og indeholder følgende:

1. 29 teorilektioner.

2. Fire lektioner på en lukket bane.

3. Seksten lektioner på vejen.

4. Fem lektioner på glatte underlag.

Automatisk bilpakke:

Denne pakke koster 12.999 kr. og indeholder de samme funktioner som bilen, men med automatgear. Der er også mulighed for afbetaling i rater.

Motorcykler med lovpligtig pakke:

Denne pakke koster 12.999 kr. og omfatter 29 teorilektioner, fire lektioner på lukkede baner, 13 lektioner på landevej og fem lektioner på avancerede baner.

Hurtigt kursus:

Dette kursus er for dem, der ønsker at få et kørekort hurtigt. Prisen er 14 999 kr. for det normale kursus og 15 999 kr. for det automatiske kursus. Begge pakker omfatter teori- og køreprøver, og hele kurset er planlagt til eleverne på deres introduktionsdag.

Afdragsordning:

Denne mulighed giver eleverne mulighed for at fortsætte med at betale for deres kørekortkursus. Det første indskud er 2000 DKK, de efterfølgende lektioner han er 4999 DKK, og den 11. lektion er 5000 DKK. Den samlede kursuspris er 11999 DKK.

Ombytning/returnering af kørekort:

Denne mulighed er beregnet til dem, der ønsker at ombytte deres udenlandske kørekort til et nederlandsk kørekort. Den koster 1499 DKK og omfatter 29 teorilektioner, en teoribog og en tidsplan.

Ud over de grundlæggende kørekurser tilbyder køreskoler tjenester, der hjælper eleverne med at nå deres køremål. Køreskoler tilbyder f.eks. skræddersyede køretimer, der passer til den enkelte elevs behov og præferencer. De har også et team af erfarne og venlige instruktører, der hjælper en med at nå kørekortmålene. Disse individuelle lektioner er især nyttige for folk, der kæmper med visse aspekter af kørsel, f.eks. parallelparkering eller navigering i et travlt vejkryds.

You may also like